Over ons

Wij zijn de beheerders van de vakantiewoning van Hans en Marijke en wij zijn net zoals Hans en Marijke zo verliefd op het eiland Aruba geworden dat we hebben besloten om te proberen onze toekomstdromen op Aruba waar te maken.

Hans en Marijke vertelde het al dat wij het u graag naar de zin gaan maken en daarom bieden wij u onze diensten aan. Ik zal ze hieronder vermelden.

Contactpersoon

Als u aankomt bij Bringamosa zal ik of mijn vrouw u verwelkomen en samen een rondje door de woning maken en in uw bijzijn de meterstanden van water en electra opnemen. Waarna wij u een en ander uitleggen met betrekking tot alarm, gebruiksaanwijzigingen, en onze telefoonnummers doorgeven voor eventuele calamiteiten.

Bij vertrek uit de woning zullen wij ook aanwezig zijn, zodat we weer samen de meterstanden opnemen en de huisraad controleren. Als alles akkoord is, zullen Hans en Marijke de borg binnen twee weken naar u terug storten.

Mocht u besluiten de woning Casa Familia te huren dan zullen wij samen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Dus mocht u nog diensten willen die hierboven niet bij staan, dan kunt u deze altijd aan ons vragen en indien mogelijk zullen wij u hierin graag ter wille zijn.

Hopelijk hebben wij u ervan kunnen overtuigen dat Casa Familia en het eiland Aruba echt geweldig is!